Het merk

African Breeze

Het merk African Breeze is een merk van Vreugdenhil Bulbs & Plants. Onder het merk African Breeze vallen diverse producten waarvan hun roots in Afrika liggen. Planten met Afrikaanse oorsprong vormen ons African Breeze merk. In totaal vallen er 8 producten onder het African Breeze merk:

- Ornithogalum dubium

- Ornithogalum thyrsoides

- Scilla peruviana

- Ensete maurelli

- Albuca spiralis 'Frizzle Sizzle'

- Lachenalia (Nieuw in assortiment!)

- Pennisetum

- Eucomis

Waar komen de African Breeze producten vandaan?

African Breeze en het WNF

Met Vreugdenhil Bulbs & Plants hebben wij de connectie met Afrika vergroot door een project van het Wereld Natuur Fonds te ondersteunen. Hierin proberen wij de Carnivoren in Zambia te ondersteunen en de lokale bevolking te helpen met de ontwikkelingen in het land. De reden dat wij een project uit Zambia hebben gekozen, is omdat wij als Vreugdenhil Bulbs & Plants al jaren een nauwe samenwerking hebben met een kwekerij in Zambia. Hier telen wij Amaryllissen voor in het najaar.

Het merk African Breeze heeft een frisse uitstraling en is met felle kleuren te herleiden naar de oorsprong van het kleurrijke Afrika. Ook zijn er een paar leuke lijnen met toegevoegde waarde ontwikkeld. Bij de uitstraling van het merk is goed de eenheid terug te vinden in de diverse producten.

Meer weten over de African Breeze producten?
Bekijk hier alle producten!