Decorum

Alle African Breeze producten zijn ook onder het Decorum kwaliteitslabel verkrijgbaar. Decorum producten zijn te herkennen aan de kenmerkende hoezen en de groene uitstraling. African Breeze producten onder het kwaliteitslabel Decorum zijn zorgvuldig geselecteerd op zwaardere kwaliteit.

Vreugdenhil en Decorum


Zoals eerder genoemd is Vreugdenhil Bulbs & Plants de kweker achter het merk African Breeze. Naast het merk African Breeze voert Vreugdenhil Bulbs & Plants ook het Decorum label. Vreugdenhil Bulbs & Plants is al sinds het jaar 2000 trots lid van Decorum. Decorum bundelt de krachten en hoge kwaliteitsproducten van ruim zestig bloemen- en plantenkwekers.

'FEEL the quality'


African Breeze producten in Decorum kwaliteit en uitstraling zijn voor consumenten te verkrijgen bij de betere bloemist en tuincentra. Het gehele Decorum aanbod van de diverse kwekers is voor de export en groothandel te vinden in de Decorum webshop.

Behind The Scenes!


In onderstaande video gaan we samen met Decorum 'Behind The Scenes'. Hier verteld Jochem (kweker en eigenaar van Vreugdenhil Bulbs & Plants), meer over het merk African Breeze en nemen we in kijkje in de kwekerij!

 
 

African Breeze zijn planten met Afrikaanse roots